A spray formátumú táplálék kiegészítők különleges helyet foglalnak el az életminőségünket javító szerek sorában, mivel hatékonyságuk messze felülmúlja pl. a tabletta formában kínált szerek hatékonyságát.

Az emberek közel 40%-ának problémái vannak a tabletták lenyelésével. Ráadásul a pirulák hatóanyagából mintegy 20% szívódik csak fel. Ha ehhez hozzávesszük az esetlegesen fennálló bélrendszeri rendellenességeket is, akkor még kisebb értéket kapunk. A bőrön keresztüli tapaszok hatékonysága 40-50%, míg a szájüregi nyálkahártyáról a felszívódás a 90%-ot is meghaladhatja. (Nem véletlen, hogy a homeopátiás szereknél is el kell szopogatni a kis golyócskákat.)

A spray-k tehát közvetlenebbül hatnak, néhány fújással magas hatóanyag tartalmat tudunk bevinni a szervezetünkbe, nem terheljük a bélrendszert, stb.

A My Daily Choice cég 6 féle spray formátumú táplálék kiegészítőt kínál az egészségünk megőrzéséhez, helyreállításához. Ezekről részletesebben a következő oldalakon olvashatsz.

Kérj részletes információt a MyDailyChoice cég további kiváló CBD termékeiről és a több mint 90 %-os felszívódási hatékonyságú spray formátumú táplálék-kiegészítőiről, amelyek forradalmasították az iparágat.

Vásárold meg magadnak közvetlenül a webáruházból a MyDailyChoice termékeket!

A MyDailyChoice rendkívüli online támogató eszközeivel egy olyan valódi, otthonról végezhető, elegáns jövedelemszerzést is kínál Neked, amivel vagyont teremthetsz, megvalósíthatod az álmaidat, miközben másokkal jót teszel.

Kattints ide:

MyDailyChoice infók »