Tudatosegészség.net

Rólam

Kerekes Zsuzsi

Sok évvel ezelőtt kezdődött közelebbi ismerkedésem a természetgyógyászattal, egy talpmasszázs tanfolyam elvégzését követően. Aztán szép sorjában jött más: Reiki tanfolyamok, Alternatív mozgás- és masszázsterápia, különböző önfejlesztő kurzusok, Pránanadi, Access Bars® tanfolyam.

Legutóbb a budapesti székhelyű Metafizikai és Szellemtudományi Akadémia 3 éves képzésén szereztem parapszichológus mester I., ill. spirituál terapeuta képesítést. Ezzel párhuzamosan évek óta aktívan tanulmányozom a Germán Gyógytudományt (Új Medicina, Biologika). Az újonnan szerzett ismeretek alapjaiban változtatták meg a betegségekhez, a gyógyuláshoz, a gyógyításhoz való viszonyulásomat.

Tudom, hogy minden, ami megjelenik az életemben, okkal jön és helye van ott, semmi sincs véletlenül. Sőt, minden, ami megjelenik az életemben, én vagyok, engem tükröz, az én tudatalattim kivetülése. Ha nem tetszik, amit látok a “tükörben”, akkor dolgom van vele.

Eleinte a mérnök-tanári és pénzügyi, üzletkötői munkám mellett a kezelésekkel, tanácsokkal szabad időmben a családomat, barátaimat, ismerőseimet örvendeztettem meg.

Azt tapasztalom, hogy sokkal inkább  olyan foglalatosságra van szükség, ami segít az embereknek megtartani, vagy visszaszerezni az egészséget,  hitet a gyógyulásban, reményt egy harmonikusabb, boldogabb életre.

Örülök, ha tudlak valamiben támogatni a honlapomon szereplő termékeken keresztül, vagy segíteni a betegségek, elváltozások lelki hátterének felkutatásában, a félelmek, negatív érzelmek elengedésében, stb.

gmailbe

Kerekes Zsuzsi

kerzsuzsi@gmail.com

+36 70 322 7331