Recovery PlusQ10 – molekuláris hidrogén

Recovery PlusQ10 – molekuláris hidrogén

Ki ne szeretne boldog, egészséges, fájdalommentes életet, szép bőrt, ruganyos, fiatalos testet, csillogó tekintetet, jó kedvet, harmóniát? Mindannyian keressük folyamatosan a megoldásokat, ki-ki hite és lehetősége szerint. 

Manapság százával születnek a tudományos cikkek a hidrogén terápiás hatásairól és hogy milyen eredmények érhetők el olyan betegségek esetében is, amelyekkel a hagyományos orvoslás nem igazán tud mit kezdeni. Gondolj csak arra, hányan képesek elzarándokolni pl. Lourdes-ba, hogy a csodaforrásban megmártsák fájós testüket! Valóban csodaszámba menő gyógyulásokról hallhatunk. Tudod mitől olyan csodás ez a víz? A magas hidrogén tartalmától!

Korszakalkotó jelentőségű a   molekuláris hidrogén tabletta, ami egyszerűen jó minőségű vízzel lenyelve fejti ki áldásos hatását. Gondold csak el, amikor  a molekuláris hidrogén felszabadul és pillanatok alatt szétárad a testedben, micsoda lehetőség ez a szervezetednek, hogy beindíthasson öngyógyító folyamatokat!

A legutóbbi tudományos tanulmányok alapján a molekuláris hidrogén pozitív hatással lehet az alábbi betegségekre:

2-es tipusú diabetes mellitus, hasnyálmirigy gyulladás, májgyulladás, bélgyulladás (Crohn betegség), ún. autoimmun betegségek (pikkelysömör, allergiák, szklerózis multiplex), metabolikus szindróma, elhízás, vérnyomás szabályozás (hiper- és hipotenzió), ischaemiás szívbetegség, szívinfarktus, agyvérzés, ateroszklerózis, Parkinson-kór, Alzheimer-kór, álmatlanság, glaukóma, halláscsökkenés, ízületi gyulladás, a szervezet elsavasodása, immunrendszer megerősítése, daganatos megbetegedések, a vese védelme gyulladás esetén, ill. transzplantáció után és kemoterápiánál, stb.

Olvass róla többet itt! >>>>

Kattints ide a hidrogén tabletta megrendeléséhez! >>>>

 

A molekuláris hidrogén nem gyógyszer! Nem tulajdoníthatunk neki gyógyhatást – erre hivatalosan csak a gyógyszergyárak által előállított kemikáliák képesek. A molekuláris hidrogén csak természetes anyagokat tartalmaz, támogatja a szervezetünket abban, hogy beindulhassanak az öngyógyító folyamatok. Az itt leírtakat a Te szervezeted csinálja, ami képes regenerálni saját magát, ha megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat.

Az egészségedért és jól-létedért

Kerekes Zsuzsi

Kerekes Zsuzsi

+36 70 322 7331

Skype: kerzsuzsi7

Tudatosegeszseg.net

 

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.