Molekuláris hidrogén Crohn betegeknek

Molekuláris hidrogén Crohn betegeknek

A Crohn betegség a bélrendszer nyálkahártyájának gyulladásos betegsége, ami hasmenéssel és erős hasi fájdalmakkal, görcsökkel jár. Gyakran jelenik meg vér a székletben, ill. fekélyesedés alakulhat ki nem csak a bél falán, hanem akár a szájban is. Láz, fáradtság, hányinger, hányás kísérheti a betegséget, megkeserítve az érintett személy mindennapjait. A tünetek, ill. a betegség lefolyása személyenként változó lehet, vannak tünetmentes időszakok, vagy éppen visszatérő periódusok.

Alternatív megoldásként a legújabb tudományos kutatások szerint igen figyelemreméltó a molekuláris hidrogén terápiás alkalmazása a gyógykezelés során. Több száz tanulmány létezik a hidrogén pozitív hatásairól.

A molekuláris hidrogén – többek között – nagyon erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő. Közvetlenül a gyulladás helyén fejti ki hatását. Lúgosítja a szervezetet, ami segít a gyulladásos folyamatok megakadályozásában és a gyulladás megszüntetésében.
A Recovery Plus Q10 hidrogén tabletta olyan termék, amely  molekuláris hidrogént szabadít fel a szervezetben.
Dr. Zornitza Petrova Markantová cikke alapján nézzük milyen előnyei lehetnek a molekuláris hidrogén terápiának a Crohn betegek számára:
– mivel a hidrogén hatására a gyulladás „elalszik”, így a vastagbél be tudja indítani a gyógyulási folyamatokat
– csökken a székletürítés gyakorisága és a széklet újra normális jellegű lesz
– a bélfal szerkezete normalizálódik, aminek eredményeként jelentősen csökken a hasi fájdalom
– a hosszan tartó gyógyszerfogyasztás mellékhatása lehet elhízás, csontritkulás, allergia, ízületi problémák megjelenése, amely tünetek a molekuláris hidrogén hatására csökkennek, vagy teljesen eltűnnek, a testsúly megközelíti a normális értéket
– jelentősen lecsökkenhet a gyógyszerek, gyulladáscsökkentők mennyisége, csökkentve egyúttal a komolyan jelentkező mellékhatásokat is (a hidrogén semmilyen mellékhatást nem okoz)
– a RecoveryPlusQ10 hidrogén tabletta fogyasztásával a bőr alatti kötőszövet állapota is jelentősen javul és így a súlyvesztés nem társul petyhüdt bőr kialakulásával
– a hidrogénnek köszönhetően helyreáll a bélfal nyálkahártyája, javul a tápanyagok felszívódása és megszűnik a szervezet rejtett alultápláltsága, ami a rossz felszívódás következménye.

Kattints ide a molekuláris hidrogén megrendeléséhez! >>>>

 

A molekuláris hidrogén nem gyógyszer! Nem tulajdoníthatunk neki gyógyhatást – erre hivatalosan csak a gyógyszergyárak által előállított kemikáliák képesek. A molekuláris hidrogén csak természetes anyagokat tartalmaz, támogatja a szervezetünket abban, hogy beindulhassanak az öngyógyító folyamatok. Az itt leírtakat a Te szervezeted csinálja, ami képes regenerálni saját magát, ha megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat.

Az egészségedért és jól-létedért:

Kerekes Zsuzsi

Kerekes Zsuzsi

06-70-322-7331      

kerzsuzsi@gmail.com