A gyógyszeripar 10 törvénye

A gyógyszeripar 10 törvénye

Dr. Matthias Rath: Miért nem kapnak infarktust az állatok? c. könyvéből valók az alábbi megállapítások:

Mostanáig a gyógyszeripar úgy mutatta be önmagát, mint az emberiség jótevőjét, amely nélkül a modern társadalom létezni sem tudna. A gyógyszeripar természetének elemzése azonban sokkal realistább képet tár elénk, amit az alábbiakban összegzünk:

1. A gyógyszeripar nem természetes módon növekvő egészségipar, hanem egy mesterségesen létrehozott befektetési vállalkozás, amely arra a hamis ígéretre épül, hogy a gyógyszerek biztosítják az egészségünket.

2. A gyógyszeripar piaca az emberek teste  – de csak addig, ameddig az beteg.

3. A betegségek megelőzése, illetve azok alapvető okainak kezelése, és – mindenekelőtt – a betegségek megszüntetése egyáltalán nem érdeke ennek az iparágnak, mert ezek korlátozzák, vagy egyenesen tönkreteszik a gyógyszeripar piacait.

4. A szintetikus úton előállított gyógyszerek óriási többségének a hatása nem bizonyított, és kizárólag a tünetek kezelésére alkalmas, a kiváltó okokat nem szünteti meg.

5. Ezen iparág óriási nyereségének alapja nem a betegségek elleni hatékony küzdelem, hanem az emberi test számára ismeretlen, újonnan szintetizált molekulák után járó jogdíj.

6. A legtöbb gyógyszer szintetikus (vegyi úton előállított)  molekulákból áll, amelyek az emberi szervezet számára mérgező hatásúak, és gyakran súlyos mellékhatásokkal járnak, ami azt jelenti, hogy akár új betegségeket, sőt halált is okozhatnak.

7. A globális félrevezetés elfedése érdekében a gyógyszeripar több pénzt fordít hazug tervei elleplezésére, mint a kutatásra. A profitot inkább reklámra, lobbizásra és más hasonló manipulatív célokra költik.

8. A vitaminok, ásványi anyag készítmények, étrend kiegészítők  és egyéb  természetes kezelési eljárások  két ok miatt is fenyegetik a gyógyszeripar létét: egyrészt megelőzik vagy kezelik napjaink leggyakoribb betegségeinek alapvető okait, másrészt  alacsony az árrésük.

9. A természetes alapú, egészséget célzó kezelési módok és a gyógyszeripar „betegségüzlete” egymással összeférhetetlenek és nem tudnak meglenni együtt.

10. A gyógyszeripar hosszú távú fejlődésének és fennmaradásának előfeltétele a természetes kezelési módok kiiktatása. Így a gyógyszeripar „betegségüzletének” nemcsak emberek millióinak egészsége és élete, hanem valamennyi ország gazdasága is a túszává vált.

 

A gyógyszeripari cégek kétszer annyi pénzt költenek a medicinák marketingjére, mint a tényleges kutatásra. A félrevezető reklámkampányok milliókban ébresztenek hamis reményt.

A cél: maradjon a nép tájékozatlan

Pl. majdnem 100 évvel az után, hogy Szentgyörgyi Albert felfedezte a C-vitamint, kevesen tudnak arról, hogy az emberi test nem képes a C-vitamin előállítására. Ugyanakkor kiderült, hogy a C-vitamin az egyik legfontosabb molekula az érfalak stabilizálásában és így a szívbetegségek és az érrendszeri betegségek megelőzésében, gyógyításában.

Gondolod, hogy az ilyen mértékű egészségügyi „analfabetizmus” a véletlen műve?

Ne hagyd Magad félrevezetni! Ha bedőlsz a hangzatos reklámoknak és továbbra is kizárólag a piruláktól várod, hogy meggyógyítsanak – nem biztos, hogy teljesen jó úton jársz.

Ha évek óta gyógyszereken élsz, és még mindig nyavalyák gyötörnek, épp itt az ideje, hogy változtass!

Szentgyörgyi Albert szerint nem az oxigén, hanem a hidrogén az élet üzemanyaga. Töltsd fel magad jó üzemanyaggal!

Olvasd el itt, hogy miért a hidrogén >>>>

Itt tudod megrendelni a molekuláris hidrogént >>>>

Az egészségedért és jól-létedért

Kerekes Zsuzsi

kerzsuzsi@gmail.com

+36 70 322 7331