Az élet üzemanyaga – a hidrogén

Az élet üzemanyaga – a hidrogén

 

Ha az élet üzemanyaga a hidrogén – mint ahogy Szent-Györgyi Albert Nobel díjas tudósunk állítja -, akkor  nagyon jelentős szerepe kell, hogy legyen  az egészségünkben, az egészségünk, vitalitásunk megőrzésében, a betegségek megelőzésében.

Dr. József Erika gyakorló háziorvos néhány gondolatát idézem a fentiekhez kapcsolódóan:

„A fontossága ellenére a Földön nagyon kevés helyen fordul elő elemi formában a hidrogén, viszont az élő szervezet energiatermelő részecskéiben, a mitokondriumokban mint egy meghajtó motor, igen jelentős szerepet tölt be. Szemléletes hasonlattal élve – ahogy egy vízimalomban a víz meghajtja a malomkereket és ezzel energiatermelés történik, hasonlóképpen hajtja meg a hidrogén a mitokondriumban az energiatermelő enzimet. Így valóban nyugodtan állíthatjuk, hogy az élet alapja, nélkülözhetetlen eleme a hidrogén, annál is inkább, mert egyetlen sejtünk, egyetlen szervünk működése sem képzelhető el megfelelő energiatermelés nélkül. Minden életfunkciónk, működésünk energiaigényes és nagyon nem mindegy, hogy valami csökkenti-e, vagy gátolja-e a „jó” hidrogén mennyiségét a sejtjeinkben. Nekünk arra a hidrogénre van szükségünk, ami be tudja tölteni az élettani szerepét a szervezetünkben.

Megfelelő táplálkozással segíthetjük az egészséges hidrogén felszabadulását, pl. ha jó minőségű zsírokat fogyasztunk. Éppen ezért nyugodtan együnk jó zsírokat. Ekkor ugyanis a táplálkozásunk eredményeként a sejtjeinkben megtermelődik a hidrogén, ami amellett, hogy „hajtja” nekünk az energiát, a belélegzett oxigénnel együtt  belső vizet (H2O) is ad nekünk, amit nyugodtan nevezhetünk az élet vizének is.

Ugyanakkor bizonyos gyógyszerekkel rontani tudunk az egészségi állapotunkon, különösen, ha hosszú ideig szedjük őket. Ilyenek többek között pl. az un. protonpumpa gátló szerek (savlekötők, savcsökkentő gyógyszerek), amiket csak nagyon indokolt esetben és nagyon rövid ideig lenne szabad alkalmazni. A protonpumpa gátlók szedése folytán jelentősen csökken a szervezetünkben képződő hidrogén, így az energiatermelődés sem lesz megfelelő.”

Ha a szervezetünket szeretnénk támogatni  az energiatermelő funkciójában, erre kiváló eszköz a RecoveryPlusQ10  tabletta, amit egyszerűen vízzel lenyelünk, így bennünk, a szervezetünkben keletkeztetünk  molekuláris hidrogént. A hidrogénnek az energiatermelésben játszott jelentős szerepén túl az öregedésgátlásban, a szabad gyökök elleni harcban, a keringésjavításban, szinte minden életfunkciónk javításában, szabályozásában van kiemelt jelentősége. Ezeket a tényeket ma már több száz tudományos kutatás is alátámasztja.

Kattints ide a molekuláris hidrogén megrendeléséhez >>>>>>

 

Kerekes Zsuzsi

kerzsuzsi@gmail.com

+36 70 322 7331