Rólam

Kerekes Zsuzsi

Sok évvel ezelőtt kezdődött közelebbi ismerkedésem a természetgyógyászattal, egy talpmasszázs tanfolyam elvégzését követően. Aztán szép sorjában jött más: Reiki beavatások, Alternatív mozgás- és masszázsterápia, különböző önfejlesztő kurzusok, iskolák, Pránanadi, Metamorf masszázs, Access Bars® tanfolyam.

Eleinte a mérnök-tanári és pénzügyi, üzletkötői munkám mellett a kezelésekkel szabad időmben a családomat, barátaimat, ismerőseimet örvendeztettem meg.

Az energiákkal való foglalatosságok során jöttem rá, hogy sokkal többet tudok nyújtani az embereknek a kezemmel, az érintésekkel, mint a számmal, amikor pénzügyi tanácsot adok, így aztán felhagytam korábbi ügynöki tevékenységemmel.

Azt tapasztalom, hogy sokkal inkább  olyan foglalatosságra van szükség, ami segít az embereknek visszaszerezni az egészséget,  hitet a gyógyulásban, reményt egy harmonikusabb, boldogabb életre.

Tudom, hogy minden, ami megjelenik az életemben, okkal jön és helye van ott. Minden képzésből, tanfolyamból, iskolából fejlődtem, okultam, tapasztaltam. Az Access Bars® tanít leginkább nagyobb tudatossággal jelen lenni a saját életemben. Tanít arra is, hogy bármit választhatok az életemben.

Választhatom (és Te is), hogy többet törődök magammal, az egészségemmel, a jól-létemmel.   Nagy hozzájárulást jelent ehhez a  Recovery PlusQ10 molekuláris hidrogén tabletta.

Termékrendeléshez kattints ide! >>>>>>

Örömmel tölt el, ha hozzájárulhatok a jól-létedhez. Kívánom, hogy az életedben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áradjon feléd!

 

gmailbe

Kerekes Zsuzsi

Tel.: +36 70 322 7331
E-mail: kerzsuzsi@gmail.com