Molekuláris hidrogén rendelése

Az Aqua RX molekuláris hidrogén kapszula lúgosító ásványok keveréke és a gyomrunkban szabadítja fel a hidrogént. A készítmény pluszban is tartalmaz ásványi anyagokat, amik hatékonyabbá teszik a működését.

Szűrt vízzel, vagy szénsavmentes ásványvízzel érdemes – lehetőleg éhgyomorra – bevenni. A csapvíz a klórtartalma miatt kerülendő!

Ha szeretnél hidrogén kapszulát rendelni, kérlek keress meg emailben (kerzsuzsi@gmail.com) vagy telefonon (+36 70 322 7331)! 

1 doboz 90 szemes kapszula 14.000 Ft + 600 Ft postaköltség (postán maradó feladási móddal) és előre utalással. Ha utánvéttel kéred, 2100 Ft a feladás díja.

 

Arra kérlek, csak akkor rendelj molekuláris hidrogént, ha szereted Magad annyira, hogy türelmes vagy Magadhoz! Ha évek, évtizedek kemény munkájával összeszedtél ilyen-olyan betegségeket, legyél egy kicsit türelmes, és adj Magadnak legalább annyi hónapot a regenerálódásra, mint amennyi éve hordozod a betegséget! Igenis vannak csodák, a szervezeted is egy valóságos csoda, ami meg tudja magát gyógyítani, csak meg kell neki adni az ehhez szükséges dolgokat.

Örülök, ha hozzájárulhatok a jól-létedhez

. kicsi

Kerekes Zsuzsi

kerzsuzsi@gmail.com

+36-70-322-7331

Skype: kerzsuzsi7