Vásárlói regisztráció és termékrendelés

Több mint 15.000 orvosi tanulmány bizonyítja az omega-3 hatásosságát. A vérteszt pedig azt is megmutatja, hogy sok ember kívülről rendben van, de belülről korántsem. A teszt tanúsága szerint a termék kiválóan működik. A vértesztet egy független laboratórium végzi.

Ha az omega-6 / omega-3 17:1-es arányt le tudjuk vinni pár hónapnyi termékfogyasztás után 4:1-re, akkor 70%-kal csökkentettük a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Egy OÉTI felmérés szerint Magyarországon 30:1 az omega-6 / omega-3 arány. Így a sok omega-6 miatt, amit megeszünk, túl merev és rugalmatlan lesz a sejthártya, nem tud kijönni rendesen a méreganyag.

Miért ne kapszulás omega-3 terméket vegyél?

Napi 1-2 gramm omega-3-ra van szükségünk, hogy az omega-6 / omega-3 arányt el tudjuk tolni a megfelelő érték felé. Ehhez kb. 9-11 kapszulát kellene megenni, hogy bevigyük a hatóanyagot. Emellett a kapszulákban sokszor a nagyon olcsó omega-3 olajok vannak.

A norvég hatóságok nemrégiben 135 féle omega-3 olajat teszteltek és ebből 5 kivételével mindegyik avas volt! Az avas omega-3 olajnak hal íze van, hal íz jön fel a gyomorból büfögéssel (ez automatikus reflex a szervezet részéről). Az avas omega-3 bizonyítottan veszélyes a szervezetünkre. (Szúrd meg egy tűvel az omega-3 kapszulát és ha hal ízű benne az olaj, akkor dobd el!)

Az Unió által kidolgozott szabályrendszer szerint max. 26-os TOTOX indexű (teljes oxidációs érték) terméket lenne szabad csak árulni.

Ahhoz, hogy az EPA és DHA arány jó legyen egy kapszulában, sűríteni kell az olajat, ami miatt megváltozik a molekulaszerkezet, így más lesz, nem ismeri fel a szervezet, emiatt is felbüfögheted.

Cég- és termékinformáció

Cégünk egy közel 20 éves európai vállalat, amelynek fő terméke sarkvidéki vadvizekben élő, foltos tőkehalból nyert kiváló minőségű, 4-es TOTOX indexű folyékony omega-3 olaj, hidegen sajtolt extra szűz olívaolajjal, ill. D3-vitaminnal kiegészítve. Kellemes, citromos ízű az aranysárga színű olaj. A palackon lévő QR kód jelzi, hogy hol fogták ki a halat, amiből azonnal, már a halászhajón megtörténik a halolaj kinyerése.

Egy jó minőségű omega-3 készítménynél a DHA érték magasabb, mint az EPA. A DHA mindenhol kifejti hatását a szervezetünkben, az EPA “csak” gyulladáscsökkentő (az agyunknak különösen fontos a DHA).

Az omega-3 olajat evés közben, vagy evés után ajánlott fogyasztani, napi 1-2 grammot (1-2 evőkanál).

 

Mit kell keresni az omega-3 olajok vásárlásakor?

  • tengeri forrásból származó legyen
  • feleljen meg a tisztasági követelményeknek (TOTOX index)
  • legyen feltüntetve a cimkén az EPA és a DHA is
  • az EPA és a DHA együttes mennyisége min. 500 mg legyen, de jobb, ha 1000 mg fölötti (nem ugyanaz, ha feltüntetik pl. hogy 1200 mg halolaj, amiből az EPA + DHA összesen 360 mg)

Omega-3 olaj rendelése

A cég kínálatából vásárlói regisztráció után lehetőleg olyan csomag válassz, amiben vérteszt is van, hogy mielőtt elkezded fogyasztani az olajat, meg tudd csinálni a tesztet. Ezt egy független laboratórium kiértékeli és 15-20 munkanap elteltével az omegaratiotest.com/hu oldalon egy kódszám alapján megnézheted. Kb. 120 nap múlva ismét csinálsz majd magadnak egy kontroll tesztet, miközben napi 1-2 evőkanál omega-3 olajat eszel és Te magad fogsz meggyőződni a kapott eredmény alapján, hogy tényleg működik a termék. De ezt már fogod tapasztalni hamarabb is a közérzeteden, illl az egészségi állapotodon.

Ha szeretnéd ingyenessé tenni a saját fogyasztásodat, erre is van lehetőséged. Legalább három barátodnak, ismerősödnek, családtagodnak ajánld jó szívvel a terméket és ha ők vásárlóként hozzád csatlakoznak, cserébe Te ingyen kapod a saját olajodat.

Ide kattintva találsz regisztrációs segédletet>>>>>