A kérdés nem kérdés, csak nem mindegy, hogy milyen sóval (NaCl) sózunk. Félrevezetés azt állítani, hogy felesleges megsózni külön az ételeinket, mivel úgyis van elég só bennük. A szervezetünknek szüksége van Na-ra, és ezt a sóból tudjuk fedezni. A növényekben a nagyüzemi gazdálkodás miatt túl sok a kálium, az állatok meg növényeket esznek… Ugyan a káliumra is szükségünk van, de jóval kisebb mértékben (kb. 30:1 az arány a nátrium javára).  Ha sok a kálium, azzal az a baj, hogy lezárnak a sejtek és tápanyagot sem hajlandóak felvenni, előbb-utóbb elpusztulnak.

Vízkultúrás növényekkel végeztek olyan kísérletet, hogy folyamatosan káliumot adagoltak a vízbe és azt tapasztalták, hogy a növények mégis „elszáradtak”. Egyszerűen bezáródtak a sejtjeik. Ezért pl. ha valakinek a szervezetében sok a kálium, fiatal kora ellenére is aszott lehet a bőre, hiába iszik sok vizet.

Szervezetünknek igazából nem a NaCl a „SÓ”, hanem annak a 80-90 elemnek az egyensúlyi megléte, amire dr. Linus Pauling kétszeres Nobel-díjas tudós szerint is feltétlenül szüksége van a jó működéshez. Ezt tudja sónak tekinteni. Hiába veszünk pl. patikai tisztaságú sót és vizet együtt, ha a mikroelemek hiányoznak, nem lesz jó a működés.

Só szempontjából jó sónak tekinthető a parajdi  és a nem hamisított Himalája só. Ezekben jócskán vannak ásványi sók, mikroelemek. Ha kétséged van a Himalája só rózsaszín valódiságát illetően, nézd meg, hogy vízbe téve maradéktalanul feloldódik-e. Ha vöröses színű anyag ülepszik le a pohárban, akkor „hamis a baba”.

 Hallgasd meg mit mond a só fontosságáról dr. Lenkei Gábor orvos:

Régen én is megkérdőjeleztem, ugyan miért tenne bárki is olyat, hogy embereket szándékosan vezet félre. Ma már másképpen gondolom. Talán Te is találkoztál azzal a cikkel, amiben arról írtak, hogy káliummal mérgezik az embereket, mert a boltokban kapható asztali só nagy részben nem nátriumot, hanem káliumot tartalmaz, ugyanakkor meg betiltották a gyógyszertári tiszta só forgalmazását.

Dr. PappLajos szívsebész egyik interjújában arról is beszélt, hogy szívműtétek előtt pl. káliummal állítják le a műtendő beteg szívét.

Szentgyörgyi Albert Nobel-díjas professzorunk szerint az anyag élő állapota folyamatos elektronáramlást jelent. A mikroelemek az egyik forrásai az elektronoknak, ezek nélkül nincs élő állapot. Sőt a sejtek energiarendszere is elektronáramláson alapul. A vízről tudjuk, hogy vezeti az elektromos áramot, viszont a desztillált víz nem, mivel nincsenek benne ásványi anyagok.

A vitaminok, sőt az enzimek sem tudnak működni ásványi anyagok hiányában. Van olyan enzim pl. aminek a működéséhez 4-5 féle mikroelem jelenléte is kell egyszerre.

Azt is tudjuk Szentgyörgyi Albert Nobel-díjas tudósunktól, hogy nem az oxigén, hanem a hidrogén az élet üzemanyaga. Ha jól akarsz működni és jót akarsz magadnak, akkor használd kis a molekuláris hidrogén erejét A lúgosítás mellett megszabadulhatsz a különféle gyulladásoktól, a sejtjeid visszanyerhetik eredeti alakjukat, a vörösvérsejtek több oxigént, több tápanyagot tudnak felvenni, miközben a hidrogénnak köszönhetően eljutnak a legkisebb helyekre is.Elindulhatnak a szervezetedben az öngyógyító folyamatok.(Tudod ugye, hogy a szervezetünk egy valóságos csoda, ami képes regenerálni saját magát, ha mindent megkap, amire szüksége van.)

Olvass többet itt a molekuláris hidrogénről! >>>>>

 

A molekuláris hiddrogén nem gyógyszer! Nem tulajdoníthatunk neki gyógyhatást – erre hivatalosan csak a gyógyszergyárak által előállított kemikáliák képesek. A készítmény csak természetes anyagokat tartalmaz, támogatja a szervezetünket abban, hogy beindulhassanak az öngyógyító folyamatok. Bármit tapasztalsz, azt a Te szervezeted csinálja, ami képes regenerálni saját magát, ha megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat.

Az egészségedért és jól-létedért

Kerekes Zsuzsi

Kerekes Zsuzsi

kerzsuzsi@gmail.com

+36-70-322-7331