A legjobb, ami történhet veled, hogy megváltozik az egész életed. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel, kevesebb stresszel és mérgelődéssel. Az Access segítségével megszabadulhatsz a beidegződéseidtől, hitrendszeredtől, a hiedelmeidtől, amik fogva tartanak és nem engedik, hogy végtelen lényként önmagad lehess. Ha megengedő vagy, az Access segítségével ráébredhetsz, hogy életed mely területein vannak elakadások, hol azonosulsz vagy éppen ellenkezel valaki más nézőpontjával, gondolatával, véleményével, stb.

Gary Dougles, az Access Consciousnessᵀᴹ „atyja” szerint az Access egy olyan eszköz, aminek segítségével másként is lehet élni a Földön. Olyan útkeresőknek ajánlja, akik tisztában vannak vele, hogy életük nemcsak a mindennapok küzdelmeiről szól. A Bars tudatosítja benned a választási lehetőségeidet. Bármit választhatsz. A kezelés rendkívüli gyógyulási lehetőséget nyújthat életed minden területén, mivel oldódnak a régi beidegződések, amik eddig akadályozták, hogy önmagad lehess és boldog, harmonikus életet élhess.

Access BarsBaroknak nevezzük azt a 32 pontot a fejen, amiknek a finom érintésével törlődnek a bennük tárolt régi beidegződések. Így a múlt nem fogja befolyásolni a jövődet úgy, mint korábban. A Barok érintésével (futtatásával) a tested megtanul befogadni, így más lehetőségeket tudsz majd teremteni, mint eddig és örömtelibb, boldogabb életed lehet.

Az Access Consciousnessᵀᴹ nem hasonlít semmilyen korábban megismert módszerre. Az Accessnek nincsenek dogmái, sem hitrendszere, amit el kellene fogadnod, mint alapigazságot. Nem korlátoz semmiben, hogy mit tehetsz, mi lehetsz, mit teremthetsz. Abban támogat és erősít Téged, hogy ne hagyatkozz mások ítéleteire, igazságaira. Legyél saját magad szakértője!

Válaszd a tudatosságot, válassz örömtelibb életet!

Szeretettel várlak Access Bars® kezelésre Miskolcon, vagy Budapesten egy előre egyeztetett időpontban.

Örömmel tölt el, ha a kezelések által hozzájárulhatok a jól-létedhez. Kívánom, hogy az életedben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áradjon feléd!

kicsi

Kerekes Zsuzsi

Tel.: +36 70 322 7331
E-mail: kerzsuzsi@gmail.com