Mit adhat Neked egy Access Bars® kezelés?

Mit adhat Neked egy Access Bars® kezelés?

A legjobb, ami történhet veled, hogy megváltozik az egész életed. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel, kevesebb stresszel és mérgelődéssel. Az Access segítségével megszabadulhatsz a beidegződéseidtől, hitrendszeredtől, a hiedelmeidtől, amik fogva tartanak és nem engedik, hogy végtelen lényként önmagad lehess. Ha megengedő vagy, az Access segítségével ráébredhetsz, hogy életed mely területein vannak elakadások, hol azonosulsz vagy éppen ellenkezel valaki más nézőpontjával, gondolatával, véleményével, stb.

Gary Dougles, az Access Consciousnessᵀᴹ „atyja” szerint az Access egy olyan eszköz, aminek segítségével másként is lehet élni a Földön. Olyan útkeresőknek ajánlja, akik tisztában vannak vele, hogy életük nemcsak a mindennapok küzdelmeiről szól. A Bars tudatosítja benned a választási lehetőségeidet. Bármit választhatsz. A kezelés rendkívüli gyógyulási lehetőséget nyújthat életed minden területén, mivel oldódnak a régi beidegződések, amik eddig akadályozták, hogy önmagad lehess és boldog, harmonikus életet élhess.

Access BarsBaroknak nevezzük azt a 32 pontot a fejen, amiknek a finom érintésével törlődnek a bennük tárolt régi beidegződések. Így a múlt nem fogja befolyásolni a jövődet úgy, mint korábban. A Barok érintésével (futtatásával) a tested megtanul befogadni, így más lehetőségeket tudsz majd teremteni, mint eddig és örömtelibb, boldogabb életed lehet.

Az Access Consciousnessᵀᴹ nem hasonlít semmilyen korábban megismert módszerre. Az Accessnek nincsenek dogmái, sem hitrendszere, amit el kellene fogadnod, mint alapigazságot. Nem korlátoz semmiben, hogy mit tehetsz, mi lehetsz, mit teremthetsz. Abban támogat és erősít Téged, hogy ne hagyatkozz mások ítéleteire, igazságaira. Legyél saját magad szakértője!

Válaszd a tudatosságot, válassz örömtelibb életet!

Szeretettel várlak Access Bars® kezelésre Miskolcon, vagy Budapesten egy előre egyeztetett időpontban.

Örömmel tölt el, ha a kezelések által hozzájárulhatok a jól-létedhez. Kívánom, hogy az életedben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áradjon feléd!

kicsi

Kerekes Zsuzsi

Tel.: +36 70 322 7331
E-mail: kerzsuzsi@gmail.com

 

2 hozzászólás

 1. Nekem először testi változásokat hozott az Access Bars
  kezelés. Elindított egy elég erős méregtelenítési folyamatot, ami először meg
  is ijesztett egy kicsit. Felerősödtek a fájdalmak a térdemben, de Zsuzsanna
  megnyugtatott, hogy „ jó úton vagyok”. Valóban, a 3. kezelés után teljesen
  megszűnt a fájdalom és azóta sem tért vissza. Sokkal jobban alszom, nem
  idegeskedek annyit és optimistábban látom a jövőt. Ennyi jutott eszembe
  hirtelen. K. Géza Budapest

  Válaszol
 2. Nagyon örülök, hogy megfogadtam a fiam osztályfőnökének a tanácsát és elmentünk Access Bars kezelésre. Korábban nevelési tanácsadóban is jártunk, mert a fiamra sok volt a panasz az iskolában. Zavarta az órát, verekedett, elvette más gyerek uzsonnáját. Itthon is gondok voltak vele, csúnyán beszélt, bántotta a kishúgát, állandóan kötekedett vele. Nem azt mondom, hogy egy csapásra minden megváltozott, de őszintén szólva ilyen gyors sikerre én se számítottam. Már az első alkalom után mintha „szelídebbé” vált volna, mondta is az osztályfőnök, hogy neki is feltűnt a változás. Megszűntek az otthoni marakodások és javult a fiam iskolai teljesítménye is. Én is türelmesebb vagyok hozzá, nekem ezt hozta a kezelés. Van, amikor a fiam kérdezi, hogy mikor megyünk Zsuzsa nénihez? Ildikó

  Válaszol

Hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.