Az Access eszközeivel és módszereivel nagyobb tudatosságot hozhatsz az életedbe. A tudatosság révén folyamatosan ráébredhetsz az újabb és újabb lehetőségekre és egy örömtelibb életet élhetsz. Ha megengeded magadnak, képes leszel bármit el- és befogadni, semmit el nem utasítani és bármit megteremteni, amit csak szeretnél, vagy egyáltalán el tudsz képzelni. Milyen érzés lenne?

Ha gondolatok, érzések, érzelmek irányítanak, akkor a lehetőségeid is korlátozottak. Az Access Consciousnessᵀᴹ segít, hogy megszabadulj a beidegződéseidtől, a hiedelmeidtől, a hitrendszereidtől, amik fogva tartanak és nem engedik, hogy végtelen lényként önmagad legyél. Ha a megengedés vezérel, akkor minden függőségtől megszabadulhatsz. A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont. A megengedés segítségével ráébredhetsz, hogy életed mely területein vannak elakadások, hol igazodsz vagy éppen ellenkezel valamely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, hitrendszerrel, véleménnyel, stb.

Több mint 20 évvel ezelőtt Gary Dougles, az Access Consciousnessᵀᴹ „atyja” rakta le az alapokat és mind a mai napig formálja a módszert üzlettársával, Dr. Dain Heer-rel. Tudatosult Garyben, hogy az Access Bars® olyan eszköz, aminek a segítségével másként is lehet élni a Földön. Olyan útkeresőknek ajánlja, akik tisztában vannak vele, hogy az életük nemcsak a mindennapok küzdelmeiről szól. A legnagyszerűbb a Bars-szal kapcsolatban az, hogy tudatosítja benned a választási lehetőségeidet. Bármit választhatsz. A kezelés rendkívüli gyógyulási lehetőséget nyújthat életed minden területén, mivel oldódnak a régi beidegződések, amik  eddig akadályozták, hogy tudatosan önmagad lehess és boldog, harmonikus életet élhess.

Mik azok a Bar-ok?

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben azokat a gondolatokat, elképzeléseket, hiedelmeket, érzelmeket, megfontolásokat tárolod, amiket bármelyik életedben fontosnak tartottál. Ezen pontok érintésével – a bárok futtatásával – az agyhullámaid lelassulnak és így hozzáférhetővé válnak azok a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok, amiket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz. A bárok futtatásával megnyomod a törlés gombot, hogy ezek a korábbi beidegződések ne jöhessenek fel többé automatikusan, és a múlt ne befolyásolhassa a jövődet úgy, mint előtte. Jelen leszel az életedben és választhatsz.

A Bars arról szól, hogy a tested megtanul befogadni, így más lehetőségeket tudsz teremteni, mint eddig. Tudományos tény, hogy a sejtjeid alakját a gondolataid, érzéseid, érzelmeid befolyásolják. A bárok futtatása kioldja ezt a hatást, így a sejtek visszanyerhetik eredeti gömb alakjukat, hozzájárulva  tested egészségéhez.

Az Access Consciousnessᵀᴹ nem hasonlít semmilyen korábban megismert módszerre. Az Accessnek nincsenek dogmái, sem hitrendszere, amit el kellene fogadnod mint alapigazságot. Nem korlátoz semmiben, hogy mit tehetsz, mi lehetsz, mit teremthetsz. Abban támogat és erősít Téged, hogy ne hagyatkozz mások ítéleteire, igazságaira. Legyél saját magad szakértője!

Az Accessben a „kérdésben élés” azt jelenti, hogy hatalmad van. A kérdések megkérdőjelezik a korábbi hitrendszereket, nézőpontokat, bírálatokat. A kérdésekkel olyan tudatosságra tehetsz szert, amivel minden képzeletet felülmúló életet teremthetsz magadnak. A kérdésekkel teret adsz az Univerzumnak, hogy megmutasson Neked olyan csodákat, lehetőségeket, amiket eddig elképzelni sem tudtál. Mi egyéb lehetséges még? Hogy lehet ez még ennél is jobb?

Válaszd a tudatosságot, válassz örömtelibb életet! Adj magadnak és a testednek 70-100 percnyi nyugalmat, hogy megtapasztalhasd a bárok hatását!

Szeretettel várlak Access Bars® kezelésre a Kék Lótusz Jóga-, Mozgás- és Életmódközpontba. Előzetes bejelentkezés szükséges. Cím: 1085 Budapest, Stáhly u. 13. (a Blaha Lujza térnél, a Corvin áruház mögött)

Örömmel tölt el, ha a kezelések által hozzájárulhatok a jól-létedhez. Kívánom, hogy az életedben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áradjon feléd!®

Kerekes Zsuzsa

Kerekes Zsuzsi

Tel.: 06-70-322-7331

E-mail:kerzsuzsi@gmail.com