Kinek ajánlott az Access Bars® kezelés?

Kinek ajánlott az Access Bars® kezelés?

Úgy érzed, hogy

 • stresszes az életed, nem találod a helyed, nyugtalan vagy?
 • depressziós tüneteid vannak, pánikbetegséggel küzdesz?
 • feszültté tesz a vizsgákra, megmérettetésekre való készülés?
 • tanulási nehézségeid vannak?
 • gondjaid vannak a kapcsolataiddal (párkapcsolat, szülő-gyerek, munkahelyi, stb.)?
 • problémáid vannak az egészségi állapotoddal?
 • nagyobb önbizalomra, magabiztosságra vágysz?
 • rosszul alszol, nem tudod magad kipihenni?
 • nagyobb könnyedségre, kreativitásra vágysz?
 • szeretnél több örömet találni a szexben?
 • valami gátol a sikerben, de nem tudod mi az?
 • szeretnéd a kezedbe venni életed irányítását?

akkor jó szívvel ajánlom Neked az Access Bars kezelést, ami egy olyan gyengéd érintéses módszer a fej bizonyos pontjain, ami felszabadítja a gondolatokat, érzéseket, érzelmeket, elképzeléseket és álláspontokat bármely korábbi életedből, életszakaszodból.

Access BarsSokan meglepődnek, hogy akár egyetlen kezelés is mekkora változást hozhat az életükbe. Az Access kezelés testi és lelki gyógyulást is adhat. Nem maga a kezelés a gyógyítás, hanem amit eredményezhet. A kezelés a tudatosságról szól és a tudatosságnak van gyógyító hatása. Gary Dougles is azt vallja, hogy ha valakit kigyógyítanak a betegségéből, az nem feltétlenül eredményez nagyobb tudatosságot. Viszont kigyógyítani valakit a „nemtudatosság” állapotából, az már lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa önmagát.

Dr. Jeffrey L. Fannin  neurológus agykutató 16 éve vizsgálja az agyakat működés közben. Saját bevallása szerint őt is lenyűgözte a látvány, amit az EEG műszer képernyője mutatott egyetlen Access Bars kezelés után. Párhuzamba állította, hogy mi történik a meditációk alkalmával és a bars kezelések után. A meditációk a szívet és az agyat hangolják össze fizikailag, míg a Bars az univerzummal is összeköt és harmonizál.

Több, komolyan meditáló ember nyilatkozott úgy, hogy meditációban igazán jól érzi magát, megvan az összhang a csakráiban és az egész testében, viszont ez csak egy szeparált környezetben és ideiglenesen marad harmóniában. A Bars az Univerzummal is összeköt és a kezelésekkel egyre közelebb kerülünk a tartós harmóniához. Minden Bars kezelés több ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik, így tisztulnak a korábbi érzések, hiedelmek, nézőpontok és a múlt megélései egyre kevésbé fogják befolyásolni a jelen teremtéseit és a jövő alakulását. Tudatosan fogsz tudni teremteni, bármit.

Szeretettel várlak Access Bars® kezelésre Miskolcon, vagy Budapesten egy előre egyeztetett időpontban.

Örömmel tölt el, ha a kezelések által hozzájárulhatok a jól-létedhez. Kívánom, hogy az életedben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áradjon feléd!

kicsi

Kerekes Zsuzsi

Tel.: +36-70-322-7331
E-mail: kerzsuzsi@gmail.com

7 hozzászólás

 1. Nem tudtam mire számíthatok, nem ismertem korábban az Access Barst. Már az első alkalom után is kellemes meglepetés ért másnap a munkahelyemen, ugyanis egyáltalán nem idegesített fel a főnökasszonyom. (korábban ez mindennapos dolog volt) A kolléganőm meg is jegyezte, hogy Ibi mi van veled, mintha kicseréltek volna! Sokkal jobban alszom és kb. a harmadik kezelés óta megszűntek a menstruációs panaszaim is.

  Válaszol
 2. Egy barátnőm javaslatára kerestem fel Zsuzsit, mert korábban gyakran voltak megmagyarázhatatlan félelmeim és pánikrohamaim. Már elsőre is nagyon tetszett a kezelés, végig érdekes bizsergést éreztem, jó volt nagyon. Úgy érzem új ember lettem a kezelések hatására. Visszatért az életkedvem, elmúltak a szorongások és lett egy új barátom! Andai Szilvi

  Válaszol
 3. Sose hittem, hogy ennyi ötlet van bennem! Mióta Bars kezelésre járok, a kreativitásom az egekbe szökött. Mondtam is Zsuzsinak, hogy azt a pontot sokáig bizsergesse, mert nagyon élvezem az új helyzetet J. Lett egy csomó  megrendelésem a textiljátékokra. Köszönöm Access Bars és Zsuzsi! Katona Piroska

  Válaszol
  • Thanks 🙂

   Válaszol
  • Thank you 🙂

   Válaszol

Hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.