Biztosan ismered Hippokratész híres mondását, miszerint: „A halál a belekben kezdődik.” Sajnos nem tulajdonítunk neki kellő figyelmet. Ugyanígy elengedjük a fülünk mellett az „az vagy, amit megeszel” és hasonló mondásokat. Pedig van némi alapjuk, különben nem lenne ennyi, bélrendszerrel, emésztéssel összefüggő betegség és beteg ember.

Gondolnád, hogy pl. a körömgombásodás, ekcéma, nőgyógyászati panaszok, a testszerte száraz, viszkető bőr, fakó, ritkuló haj, gyakori felfázás, fogínyvérzés, krónikus fáradtság, depresszív gondolatok, gyakori nátha, és még számtalan egyéb tünet, mind-mind olyan jelzések, amik a bélrendszer nem megfelelő állapotára utalnak? Ha ilyenkor a bőrgyógyászhoz, nőgyógyászhoz, fogorvoshoz, pszichológushoz, stb. megyünk, a kapott gyógyszerek enyhítik valamennyire a tüneteket, a valódi okot legtöbbször nem szüntetik meg.

Nagyon fontos:

Amíg nem teszünk rendet a belekben, addig nem várhatunk nagy változást. Folyamatosan kapjuk a test jelzéseit különböző tünetek formájában, csak épp dekódert nem kapunk hozzá, ami megértetné velünk, hogy mi az igazi baj. A hagyományos kínai orvoslás pl. a vastagbelet és a tüdőt egy energetikai rendszernek tekinti, vagyis a tan szerint a bélbetegségek megjelenhetnek akár légúti panaszok formájában és viszont.

Orvosok és temészetgyógyászok véleménye nem mindig egyezik a belek tisztítását illetően (pl. beöntéssel), ha a bélbetegségek megelőzésére, gyógyítására gondolunk. Abban viszont egyetértés van, hogy a változatos, rost dús étrendnek, a kiegyensúlyozott táplálkozásnak milyen nagy a jelentősége. Sőt egyre többször hallhatjuk azt is, hogy pótolni kell a vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat a szervezetünkben, mert a nagyüzemi élelmiszer előállítás miatt ezen anyagok nagy része már nincs benne kellő mennyiségben a zöldségekben, gyümölcsökben. Merthogy a talajban sincs.

Dr. Linus Pauling, kétszeres Nobel-díjas kémikus, az ortomolekuláris medicina atyja fogalmazta meg a 60-as években a következőket: „Az emberi szervezetben a vitaminok, ásványi anyagok és a nyomelemek optimális koncentrációja szükséges ahhoz, hogy testi, lelki, szellemi téren jó közérzettel rendelkezzünk. Vagyis “minden baj, betegség, fejlődési rendellenesség okát az ásványi anyagok, mikroelemek, vitaminok hiányában kell keresnünk.

A megfelelő táplálkozás manapság nem egy könnyen kivitelezhető dolog több szempontból sem. A folyamatos stressz, küzdelem a mindennapokban, a sok manipulált élelmiszer, az agyonfinomított, cukrozott műkaják, az elcsábulás, rossz szokások, a reklámok befolyása, stb. mind a beleink jólléte ellen vannak. Pár év, évtized alatt annyi vackot megeszünk, hogy nem csoda, ha teljesen eltömődnek a kis bélbolyhocskák és belülről simává válik a bélfal. Egyes megállapítások szerint, ahányszor 10 évesek vagyunk, annyi kg lerakódás van a beleinkben. Így nyilván a felszívódás is tökéletlen, a vitaminok, antioxidánsok, vagy épp a táplálék kiegészítők se tudják kifejteni jótékony hatásukat, mert csak átrohannak a beleken. Komoly probléma a rossz emésztés mellett az is, hogy a mindennapi élelmiszereink nagy többsége savasítja a szervezetünket és így egyéb károsodások is jelentkezhetnek idővel.

Mit tegyünk?

Az alapoknál kell kezdeni – megszüntetni a savasságot, rendbe tenni az emésztést és megadni a szervezetünknek mindazt, amire szüksége van.

Kezdheted a folyamatot a molekuláris hidrogén tablettával! A tablettát vízzel lenyelve, a felszabaduló hidrogén percek alatt szétárad az egész testben és kifejti jótékony hatását. Megszünteti a gyulladásokat, semlegesíti a szabad gyököket, lúgosítja a szervezetet, szétválasztja az összetapadt vörösvértesteket, stb. – sejtszinten tesz rendet. Mivel sejtekből épülünk fel, természetes folyamatként, ha a sejtjeink jól működnek, akkor kötelezően mi is egészségesek vagyunk.

Olvass róla többet itt! >>>>

Kattints ide a molekuláris hidrogén megrendeléséhez! >>>

 

A molekuláris hidrogén nem gyógyszer, nem tulajdoníthatunk neki gyógyhatást – erre hivatalosan csak a gyógyszergyárak által előállított kemikáliák képesek. A gyógyszerekkel ellentétben ez a készítmény csak természetes anyagokat tartalmaz, támogatja a szervezetünket abban, hogy beindulhassanak az öngyógyító folyamatok. Bármit tapasztalsz, azt a Te szervezeted csinálja, ami képes regenerálni saját magát, ha megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat.

Az egészségedért, szeretettel:

Kerekes Zsuzsi

Kerekes Zsuzsi

kerzsuzsi@gmail.com

+36 70 322 7331