AquaRX - Molekuláris hidrogén

A  molekuláris hidrogén  egy valóságos tudományos csoda, a maga nemében kategória teremtő. Az AquaRX molekuláris hidrogén kapszula lúgosító ásványok egyedi keveréke, amely aktív hidrogént szabadít fel a testben, ami azért nagy jelentőségű, mert – Szent-Györgyi Albertet idézve – „a hidrogén az élet üzemanyaga”.

Tudományosan bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott tény, hogy a molekuláris hidrogén a leghatékonyabb antioxidáns, mert képes nagyon gyorsan áthatolni minden biológiai membránon és be tud jutni minden sejtbe, szövetbe, sőt az agyba is. Szelektív antioxidánsként működik, amely csak a veszélyes szabad gyököket semlegesíti, miközben ő maga nem válik szabad gyökké (mint egyéb antioxidánsok). Mérésekkel, kísérletekkel igazolható, hogy a molekuláris hidrogén helyreállítja a vörösvértestek egészséges membránfeszültségét, szétválasztja az összetapadt vörösvérsejteket, aminek következtében javulhat a mikrokeringés és így jobb lehet  az agy, a tüdő, a szív, a vese működése. A molekuláris hidrogén jó hatással van  a krónikus sebek, fekélyek gyógyulására,  a csont-, és  ízületi fájdalmakra, gyorsabbá válhat a  regenerálódás műtétek után.

Tény, hogy magának a  hidrogénnek erős fájdalomcsillapító hatása van.  Segít semlegesíteni a tejsavat az izmokban, ezért különösen ígéretes az aktív sportot végzőknek, hogy jobb teljesítményt érjenek el, hamarabb regenerálódjanak a begyulladt inak, szalagok, stb.  A készítmény jelentősen lassíthatja az öregedést, mivel növeli a sejtek hidratáltságát, visszaállítja a kötőszöveti rostok épségét és emellett érvényesül rendkívüli antioxidáns hatása is.

A molekuláris hidrogén a  szervezetben egy valóságos lavinát indít el, a pozitív hatások lavináját az egészségre nézve, amit minden ember más-más módon kezd el megtapasztalni. Érdemes fokozatosan hozzászoktatni a szervezetet, hogy optimálisan induljanak be a regenerációs folyamatok.

Molekuláris hidrogén:

Tartalma: 90 db kapszula

Ajánlott fogyasztása: napi 1-3 x 1-3 kapszula, lehetőleg éhgyomorra, szűrt vízzel, vagy szénsavmentes ásványvízzel

 

A molekuláris hidrogén nem gyógyszer! Nem tulajdoníthatunk neki gyógyhatást – erre hivatalosan csak a gyógyszergyárak által előállított kemikáliák képesek. A molekuláris hidrogén csak természetes anyagokat tartalmaz, támogatja a szervezetünket abban, hogy beindulhassanak az öngyógyító folyamatok. Az itt leírtakat a Te szervezeted csinálja, ami képes regenerálni saját magát, ha megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat.

Figyelmeztetés:

A honlapon szereplő állításokat a FDA (az amerikai Élelmiszer és Gyógyszerfelügyeleti Hatósága) nem értékelte, a honlapon szereplő tartalom nem szolgálja betegségek  diagnózisát, megelőzését és kezelését.   

Az étrendkiegészítők szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.